A început Winter Sale la Iulius Mall Iași. Profită de reducerile de până la 70% și bucură-te de cumpărături inspirate!

Crăciunul a trecut, cei dragi și-au despachetat darurile, dar tu ți-ai făcut ceva cadou sărbătorile acestea? Dacă nu, acum e momentul pentru că brandurile din Iulius Mall Iași afișează reduceri de până la 70%. De la sacou, pulover, pantofi, accesorii, cosmetice, piese elegante, rezolvi întreaga ținută într-o singură sesiune de shopping. Tot aici te poți pregăti și pentru viitoarea escapadă la munte sau să-ți completezi garderoba cu piese pe care ți le dorești de mult timp. În catalogul Winter Sale găsești lista cu toate ofertele.

Fie că este vorba de planuri noi, de o nouă pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare dintre noi la începutul de an. La Iulius Mall IașiWinter Sale pot aduce o mulțime de piese vestimentare noi în garderoba ta. Astfel, articole glamorous, șic sau confortabile reduse cu până la 70% găsești la Bershka, H&M, Pull&Bear, BSB, Stradivarius, Terranova, Zara, dar și la celelalte branduri de fashion. După ce îți alegi noua ținută, asorteaz-o cu o pereche de încălțăminte, care să îți scoată în evidență stilul, indiferent că preferi tocurile stiletto sau adidașii! Medea și In Tempo au oferte cu până la 50% mai mici.

Apoi, treci și prin magazinele tale preferate de beauty&care, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți achiziționa la prețuri irezistibile. CupioMarionnaud și Pro Beauty ți-au pregătit reduceri de până la 40%. Și dacă tot ești la capitolul self care, treci și pe la magazinele cu accesorii și bijuterii și oferă-ți un dar special. Parfois are reduceri de până la 50%.

Și pentru că sezonul rece este și despre seri lungi cu o ceașcă de ceai și o carte, ținute potrivite pentru astfel de momente găsești la BUZZ4FIntersportSport Vision reduse cu până la 50%.

 

Chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să le oferi celor dragi în continuare daruri de la Librarium, care afișează promoții. Treci și pe la Optiblu pentru o pereche nouă de ochelari pentru că ofertele ajung până la 50%.

 

Lista reducerilor continuă și în alte locațiiiar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Mall Iași.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;