5:14 pm - Monday April 29, 1252

Furnizarea apei potabile, întreruptă joi, 19 ianuarie, în cartierele Nicolina I, Nicolina II şi Galata

În vederea efectuării unei legături la o conductă nouă situată în stația de pompare CUG și a înlocuirii unui robinet-vană situat în strada Libertății – pasaj Frumoasa,  joi, 19 ianuarie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pentru o serie de utilizatori din municipiul şi judeţul Iaşi,  după cum urmează:

* în intervalul orar estimat 9.00 – 22.00, către utilizatorii de pe străzile Profesor Ion Inculeț, Răzoarelor, Gloriei (parțial), Oțelari, stradela Ion Ionescu de la Brad și șoseaua Nicolina (parțial);

* în intervalul orar estimat 09.00 – 14.00, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută către utilizatorii din cartierele Nicolina I (parțial), Nicolina II (parțial), Galata (parțial), comunele Miroslava, Voinești, Mogoșești și Ciurea (cu satele aferente).

* în intervalul orar estimat 14.00 – 22.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din cartierele Nicolina I (parțial), Nicolina II (parțial), Galata (parțial), comunele Miroslava, Voinești, Mogoșești și Ciurea (cu satele aferente).

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată, precizează reprezentanţii ApaVital într-un comunicat remis redacţiei.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de contact ApaVital, telefon 0232.969

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;