Amenzi în valoare de 4.100 de lei, aplicate de inspectorii Primăriei pentru nereguli la tonetele de tip fast-food

Inspectorii Primăriei împreună cu reprezentanții Poliției Locale au continuat seria controalelor la punctele ambulante de preparare / comercializare a produselor alimentare aflate pe domeniul public al municipiului Iaşi (chioșcuri, rulote, etc.), care utilizează diverse surse de gătire / încălzire. Verificările, care au fost demarate începând de săptămâna trecută, vizează starea de funcționare a aparatelor de gătire / încălzire și respectarea condițiilor prevăzute în autorizația de funcționare.

“Astfel, în cursul zilei de joi, 26 ianuarie, au fost verificate 29 de societăți comerciale, iar la șapte dintre acestea au fost identificate diverse nereguli, în special lipsa autorizației de funcționare. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 4.100 de lei. Două dintre aceste societăți comerciale utilizau butelii cu gaz independente, situațiile fiind raportate Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași”, se arată într-un comunicat semnat de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Iaşi.

Potrivit documentului, verificările au continuat şi vineri, 27 ianuarie, când au fost controlate alte 31 de societăți comerciale, la șase dintre acestea fiind descoperite nereguli pentru care inspectorii au aplicat sancțiuni în cuantum de 1.200 de lei.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;