Problema câinilor fără stăpân, în atenţia Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ZMI

Pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale Extraordinare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropoilitană Iaşi (ADI ZMI), desfăşurată joi, 9 februarie, prezidată de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, s-a aflat, printre altele, alegerea unui nou Consiliu Director care, alături de Executivul ADI ZMI, își va concentra eforturile, în perioada imediat următoare, asupra unor proiecte menite să răspundă unor nevoi stringente ale comunității din Zona Metropolitană Iași.

Tot în cadrul şedinţei extraordinare de joi Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași a fost desemnată pentru a identifica o serie de soluții adecvate problemei câinilor fără stăpân.

Tot în privința nevoii de a rezolva problema câinilor comunitari, membrii ADI ZMI au aprobat „Campania de sterilizare a câinilor din zona metropolitană Iași”, proiect finanțat de Consiliul Județean Iași cu suma de 150.000 lei și implementat în zona metropolitană de ADI ZMI. Campania urmează să se desfășoare în două etape, respectiv în lunile martie și septembrie din acest an.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;