5:14 pm - Wednesday April 29, 1372

Misiune economică a oamenilor de afaceri ieşeni în Republica Socialistă Vietnam, în această toamnă

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Iaşi a organizat vineri, 10 februarie, o masă rotundă România-Vietnam, dedicată informării reciproce și stimulării cooperării economice bilaterale. Evenimentul a fost organizat cu ocazia vizitei pe care o delegaţie a oraşului Hue, condusă de primarul Vo Le Nhat, o efectuează în aceste zile la Iaşi, la invitaţia autorităţilor locale. Cu această ocazie, în cursul dimineţii, la sediul Primăriei Municipiului Iaşi a fost semnat acordul de înfrăţire dintre cele două localităţi.

La întâlnirea desfăşurată la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie au participat antreprenori și manageri de firme din diverse domenii (industrie, agricultură, IT, turism, comerț, servicii profesionale). De asemenea, pe lângă primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, la eveniment-a fost prezent, în calitate de invitat special, Excelența Sa Do Duc Thanh, ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România.

“Partea vietnameză s-a declarat plăcut impresionată de dinamica industriilor creative și a domeniului IT, fără însă a trece cu vederea peste celelalte domenii de activitate ale Iașului, cu care se întrevăd posibilități de colaborare. Se poate conta pe toată deschiderea și disponibilitatea din partea Ambasadei Vietnamului și a autorităților provinciei și orașului Hue în ce privește organizarea unei misiuni economice românești, poate chiar în această toamnă, precum și pentru sprijinirea inițiativelor de afaceri”, se precizează într-un comunicat semnat de organizatori.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;