Poli Iaşi, remiză cu liderul din Danemarca în cel de-al doilea meci disputat în Antalya

Poli Iaşi a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), întâlnirea cu liderul la zi din prima divizie din Danemarca, formaţia FK Nordsjaelland, în cel de-al doilea meci de verificare disputat vineri după amiază în Antalya. Ieşenii au deschis scorul în min. 71 prin Harisson, nordicii stabilind scorul final în min. 84.

Primele 20 de minute ale meciului au fost dominate de elevii lui Leo Grozavu, fără însă ca aceştia să-şi creeze ocazii clare de gol. Încet-încet, danezii au echilibrat partida, prima repriză încheindu-se cu un scor alb. În min. 56, nordicii au înscris, însă golul a fost anulat de arbitru pe motiv de offside. Cătălin Itu recuperează în min. 71 o minge la mijlocul terenului, după care îl serveşte excelent în careu pe Harisson, care-l execută, din 12 metri, pe portarul advers. În min. 82, Roman are şansa de a face 2-0 pentru Poli, însă lobul acestuia trece de puţin peste transversală. Şi, cum ocaziile se răzbună, două minute mai târziu, Walle restabileşte egalitatea pe tabela de marcaj, după ce jucătorul danez s-a distrat pe rând, în careu, cu Ciaun, Tincu şi Jankov. S-a încheiat Poli Iaşi – FK Nordsjaelland 1-1, rezultat bun obţinut de elevii lui Leo Grozavu în faţa unei formaţii solide.

Poli Iaşi Jankov – Martac (min. 60 Kuadio), Plămadă (min. 69 Tincu), Katanec (min. 79 Telcean), Finica (min. 79 Ştefanovici) – Marchioni (min. 68 Vaşvari), Itu (min. 72 Fr. Cristea), Musi (min. 80 Ciaun) – R. Ion (min. 79 Gău), Vojtus (min. 60 Harisson), Hlistei (min. 60 Roman).

Reamintim că, în prima partidă de verificare disputată în cantonamentul din Turcia, Poli Iaşi a învins, miercuri, cu scorul de 3-1 (0-0) pe FK Jedinsvo, formaţie care evoluează în cea de-a doua divizie din Serbia.

Duminică, de la ora 12.00, elevii lui Leo Grozavu vor întâlni, în cel de-al treilea meci de verificare din cantonamentul efectuat în Antalya, formaţia Dinamo Kiev (locul III în prima ligă din Ucraina).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;