Poli Iaşi – FC 08 Homburg 2-0. Ieşenii, la a doua victorie în cantonamentul din Turcia

Poli Iaşi a învins cu 2-0 (1-0) pe FC 08 Homburg (locul V în liga a patra din Germania), marţi, într-un meci de verificare disputat în Antalya. Golurile ieşenilor au fost înscrise de Tincu (min. 4 – după un corner executat de Alin Roman) şi Alexandru Mogoş (min. 53, după o deviere cu capul, în careu, a lui Vojtus).  În ciuda scorului final înscris pe tabela de marcaj, meciul nu a fost unul deloc uşor pentru elevii lui Leo Grozavu, formaţia germană dovedindu-se a fi o “nucă tare” pentru moldoveni. FC 08 Homburg a avut câteva bune oportunităţi de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, în min. 10 – şut puternic de la 14 metri, respins de sub transversală de Brânză, min. 29 – reluare peste poartă din 6 metri şi în min. 46 – şut respins în corner de Brânză, aflat în zi de graţie.  La fel de adevărat este şi fpatul că ieşenii puteau câştiga la un scor mai aproape de realitate dacă în min. 64, Vojtus, găsit excelent după o centrare a lui Brânză, nu irosea cu nonşalanţă o bună ocazie de gol.

Poli Iaşi: Brînză (min. 67 Ailenei) – Martac (min. ’77 Kouadio), Tincu (min. 72 Ciaun), Plămadă (min. ’46 Telcean), Ștefanovici – Marchioni (min. 67 Fărcaș), Mogoș (min. ’81 Itu), Roman (min. ’72 Gău) – Hrib (min. 77 Musi), Vojtus (min. 79 Hlistei), R. Ion (min. 80 Fr. Cristea).

Este cea de-a doua victorie înregistrată de ieşeni în meciurile de pregătire susţinute în cantonamentul din Turcia, după cea obţinută în faţa celor de la FK Jedinsto (locul X în liga secundă din Serbia), scor 3-1.  În stagiul de pregătire efectuat în Antalya, Poli Iaşi a mai remizat cu FK Nordsjaelland (locul I în prima ligă din Danemarca), scor 1-1, şi a pierdut, scor 0–2, în faţa formaţiei Dinamo Kiev (locul III în prima ligă a Ucrainei).

Miercuri, Poli Iaşi va disputa o ultimă partidă de verificare în cadrul cantonamentului din Antalya, înaintea revenirii în ţară, în compania formaţiei FK Sarajevo (locul V în prima ligă din Bosnia-Herţegovina).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;