5:13 pm - Sunday April 19, 7564

“Surpriză muzicală” pentru pasagerii aflaţi în tranzit pe Aeroportul Iaşi

Pasagerii aflaţi vineri în tranzit pe Aeroportul Iaşi au avut parte de o surpriză inedită, oferită de muzicienii Orchestrei Naționale de Tineret a Moldovei, care în perioada 25 februarie – 4 martie au participat la  cea de-a IV-a ediţie a Classix Festival, primul festival independent de muzică clasică organizat în România. Cu această ocazie, membrii Orchestrei Naţionale de Tineret a Moldovei au susţinut un micro-recital, care a cuprins o parte dintre cele mai cunoscute lucrările muzicale de gen.

„Mulțumim, Classix Festival, pentru momentul deosebit și pentru oportunitatea de deveni parteneri. Suntem mereu deschiși la astfel de inițiative și ne face o deosebită plăcere să susținem evenimente culturale și tineri talentați. Conducerea Aeroportului Iaşi felicită organizatorii festivalului și pe artiștii implicați în acest proiect, urându-le mult succes la viitoarele ediții!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Aeroportului.

Classix Festival este primul festival independent de muzică clasică din Iași și se desfășoară în locații inedite, în afara sălilor tipice de concert. Evenimentul a fost gândit cu scopul revitalizării culturale a orașului și familiarizarea publicului cu opus-uri, compoziții și artiști ce nu se bucură de lumina reflectoarelor în programul filarmonicilor din țară. Mai multe aflați

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;