Schimbări în circulaţia mijloacelor de transport de pe traseele metropolitane

Începând de luni, 20 martie, traseul de autobuz 501 Podu Roş – Voroveşti îşi modifică frecvenţa de circulaţie pentru asigurarea unui transport mai eficient şi mai comod pentru călătorii care folosesc transportul metropolitan.

Astfel, la Primăria Miroslava va ajunge un mijloc de transport de pe traseul 501 la fiecare 15 minute, anunţă într-o postare pe facebook reprezentanţii Asociaţiei Transport Metropolitan Iaşi.

Potrivit aceleiaşi surse, tot începând cu data de 20 aprilie, traseul  de autobuz 503 (Tehnopolis – Valea Adâncă – Tehnopolis) va fi prelungit până la Selgros, ceea ce va oferi o soluție de transport mai convenabilă pentru cei care își fac cumpărăturile în locaţia respectivă sau pentru cei care doresc să ajungă în această zonă a orașului.

“Suntem încântați să vă oferim aceste îmbunătățiri pentru rețeaua noastră de transport și suntem convinși că aceste schimbări vor fi de mare ajutor pentru călătorii noștri! Vă mulțumim că folosiți serviciile noastre și vă asigurăm că vom continua să îmbunătățim și să extindem rețeaua noastră de transport public pentru a satisface nevoile dumneavoastră!”, se arată în încheierea mesajului postat de reprezentanţii asociaţiei pe pagina de socializare.

Reamintim că începând cu 1 ianuarie 2023, Compania de Transport Public (CTP) Iaşi operează 12 trasee care fac legătura între municipiul Iaşi şi localitățile Aroneanu, Bârnova, Ciurea, Holboca, Miroslava, Popricani, Rediu, Tomești şi Țuțora, în cadrul proiectului de transport public metropolitan aprobat de Consiliul Local al Municipiului Iaşi la finalul anului trecut.

Odată cu mărirea capacităţii de transport a mijloacelor proprii, CTP urmează să introducă în circulaţie, în viitorul apropiat, alte 18 trasee metropolitane.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;