Premieră în Iași: primul brand românesc de haine pentru mămici

Pe data de 25 martie, Lilibeth Clothes anunță deschiderea showroom-ului primului brand românesc de haine dedicat mămicilor. La Iași se naște acest nou proiect, o colecție de haine dedicată femeilor care se bucură de privilegiul maternității.

Renumitul designer Florin Dobre este creatorul acestei colecții unice și va fi prezent la Iași pentru lansare. Florin Dobre este recunocut ca „designer de talie mondială, colecțiile sale au fost prezentate în GQ Magazine, cu ample articole laudative în publicații-reper pentru industria globală a modei, precum Le Figaro, Liberation și Vogue UK”.

Directorul Lilibeth, Sara Donisanu, o tânără mămică a doi copilași, a simțit nevoia – care apare la un moment dat în viața fiecărei femei – de a se bucura pe deplin de rolurile de mămică și soție, fără a-și pierde însă din rafinamentul, eleganța și candoarea feminină.​ După mult efort, a reușit să obțină finanțare europeană prin programul Smart Inovate pentru acest proiect ce a prins contur.

Deschiderea va avea loc sâmbătă, ora 17:00, pe strada Canta nr. 12 unde participanții vor avea șansa să probeze produsele din colecție și să discute cu designer-ul Florin Dobre. Cei interesați pot vedea detalii pe site-ul lilibeth.ro sau pe pagina de facebook și instagram Lilibeth Clothes.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;