Atelier de lectură pentru copii „Povești muzicale”

Atelierele de lectură pentru copii „Povești muzicale” continuă cu o nouă ediție, sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 16.00, în  Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii.

Dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, coordonator proiect, va citi din volumele semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura „Nemi”).

Invitata acestei ediții este Alexandra Honciuc, artist instrumentist la Opera Națională Română Iași, care va interpreta la vioară lucrări din repertoriul marilor compozitori.

Evenimentul cultural-educativ își propune ca prin intermediul poveștilor muzicale și a jocurilor educative, copiii să cunoască comportamentul într-o sală de spectacol, viața compozitorilor, a instrumentelor din orchestra simfonică și semnele muzicale.

Programările se pot face la adresa de e-mail operapentrucopii@yahoo.com. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.

„Povești muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College, Biserica „Sf. Nicolae Domnesc” Iași și Editura „Nemi” București.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;