Leo Grozavu, înaintea meciului cu Gloria Buzău: Avem nevoie de susţinerea publicului

Poli Iaşi va întâlni vineri, 31 martie, de la ora 18.00, în Copou, pe Gloria Buzău, în etapa a II-a a play off-ului Ligii 2. Neînvinse în ultimele şase runde, când au obţinut tot atâtea victorii, gazdele nici nu concep să nu obţină toate cele trei puncte puse în joc. În cazul unui succes al Iaşului, formaţia lui Leo Grozavu s-ar distanţa la 14 puncte de buzoieni, diferenţă considerată de către toţi specialiştii ca fiind foarte greu de recuperat. Cu toate acestea, tehnicianul gazdelor a făcut apel la jucătorii săi să dea dovadă de concentrare pe tot parcursul întâlnirii, cerând totodată sprijinul publicului pentru obţinerea tuturor celor trei puncte la finalul meciului.

“Cred că merităm un public cald, care să ne susțină indiferent ce se întâmplă în momentul jocului de la început până la final. Băieții au nevoie de lucrul ăsta. Am văzut cât de mult înseamnă aportul publicului. În general, în fotbal contează foarte mult să ai publicul alături, să creeze acel element care să însemne al doisprezecelea jucător. E important ce facem și noi. Toate detaliile contează într-un asemenea joc. Îmi doresc ca rezultatul să fie decis de evoluția echipelor pe teren, în niciun caz de factori din afară, mă refer aici la arbitri”, a declarat Leo Grozavu, la conferinţa de presă susţinută joi, la prânz, la stadion.

Prezent la întâlnirea cu ziariştii, Gabriel Vaşvari, cel mai experimentat fotbalist al lui Poli, consideră că Iaşul are prima şansă în partida cu buzoienii.

“Buzăul vine la Iași sa-și joce una dintre ultimele șanse de a spera la unul dintre cele două locuri promovabile direct. Noi am pregătit bine acest meci. Vrem să-l câștigăm ca să-i dăm la o parte pe cei de la Buzău. Dacă reușim mâine să câștigăm, eu cred că, în mare măsură, n-o să ne mai gândim la echipa din Buzău pentru că s-ar aduna 14 puncte și va foarte greu ca ei să ne mai prindă din urmă”, a spus Gabriel Vaşvari.

Înaintea etapei a II-a din play off, Poli Iaşi ocupă locul 2 în clasament, la egalitate cu CSA Steaua Bucureşti, ambele cu 43 de puncte, dar despărţite de golaveraj, în timp ce Gloria Buzău se află pe locul 5, cu 32 de puncte.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;