5:14 pm - Monday April 29, 1799

Societăţile din subordinea municipalităţii, mobilizate pentru a face faţă ninsorilor abundente şi viscolului

Ca urmare a avertizării cod roşu de ninsori abundente şi viscol pentru judeţul Iaşi, valabil în perioada miercuri, 5 aprilie, ora 18.40, joi, 6 aprilie, ora 04.00, primarul Mihai Chirica a dispus mobilizarea tuturor societăților din subordinea municipalități,i membre în cadrul Comandamentului de Iarnă de la nivelul Muncipiului Iași.

„Am cerut membrilor Comandamentului de Iarnă ca în această noapte să fie prezenți la stradă cu toate efectivele de muncitori și cu toate utilajele din dotare. Le-am spus foarte clar că trebuie să depună toate eforturile pentru ca orașul nostru să treacă cu bine peste această situație deosebită. Știu că va fi dificil, dar mai știu că au toate resursele necesare pentru a trece cu bine această noapte. Este de datoria noastră să facem tot posibilul ca mâine dimineață orașul să fie funcțional”, a declarat primarul Mihai Chirica.

În aceeași ordine de idei, edilul-șef face un apel la ieşeni, persoane fizice sau persoane juridice, să evite deplasările în intervalul orar menționat, să acorde o atenție sporită zonelor unde își lasă autoturismele și autovehiculele pe care le gestionează, astfel încât utilajele de deszăpezire să apoată avea acces, precum și să evite parcarea acestora sub arbori bătrâni, care prezintă urme de boală sau sunt uscați.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;