2.000 de locuri de muncă, în cadrul celui mai mare eveniment de recrutare din Moldova – Târgul de Cariere, la Palas

Peste 40 de companii și-au confirmat prezența la Târgul de Cariere, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână, la Palas. Oferta de anul acesta cuprinde peste 2.000 de locuri de muncă, disponibile atât în România, cât și în străinătate. Cum trebuie să arate CV-ul ideal, la ce se uită prima dată un recrutor, care este pulsul pieței muncii sunt câteva dintre întrebările la care angajatorii de top vor răspunde.

Vineri și sâmbătă7 – 8 aprilie 2023 în intervalul orar 10.00 – 18.00Atriumul Palas va găzdui cel mai mare eveniment de recrutare din regiunea Moldovei – Târgul de Cariere. Angajatori din domenii precum auto & automotiveITtehnicăproducție și nu numai propun internship-uri și peste 2.000 de job-uri: specialiști în relații publice și suport cliențiconsultanți financiariingineriprogramatorimecanicioperatori back officeteam leaderiagenți de vânzăritesterioperatori de producțielucrători comerciali.

În cadrul evenimentului este prezentă și compania IULIUS, singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate. Leasing managereconomistspecialist în recrutareauditor interningineri în diferite domenii, dar și agenți de securitatetehnicieni sunt câteva dintre locurile de muncă pe care compania le propune în acest an.

În același timp, participanții au ocazia să interacționeze cu angajatori de top, care le vor explica ce presupune procesul de recrutare, cum să se pregătească pentru interviul de angajare sau cum ar trebui să arate un CV ideal.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe site-ul organizatorilor: https://www.targuldecariere.ro/iasi .

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;