Expoziție de câini, pisici, cai, păsări ornamentale, animale de fermă, reptile și insecte, la „Animal FEST by USV Iași”

Câini, cai, pisici, iepuri, păsări ornamentale, animale de fermă(vaci, oi, capre), expoziție de reptile și insecte –  toate vor putea fi admirate în perioada 6 – 7 mai la „Animal FEST by USV Iași”, eveniment organizat de către Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV).

Ajunsă la cea de a treia ediție, pentru manifestarea din acest an organizatorii anunță expoziții inedite și reprezentații speciale ale cailor deținuți de USV Iași, la Baza hipică, cea mai modernă din spațiul universitar românesc.

„Ne pregătim pentru ediția din acest an cu expoziții deosebite dintre care aș dori să le menționez în mod special pe cea de pisici, reptile și insecte, deoarece acestea vor fi într-o locație apropiată Stadionului de Rugby, mai exact în sala de tenis de câmp a USV Iași deoarece este nevoie de o zonă protejată, de un spațiu închis cu condiții mai deosebite. Pe Stadionul de Rugby, se vor desfășura concursul chinologic cu premii, demonstrațiile de dresaj și agilitate, progresia de dresaj cai și alte activități interesante atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici”, a declarat conf. univ. dr. Sorin Aurelian Pașca, prodecan al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul USV Iaşi,unul din organizatorii evenimentului.

Printre activitățile prinse în programul celor două zile de „Animal FEST by USV Iași” mai menționăm târgul pentru adopții „Adoptă și tu” de la USV Iași, vizitarea Muzeului de Anatomie „Prof. Dr. H.C. Vasile Coţofan” și a Spitalului Clinic pentru Animale de Companie din cadrul Facultății de Medicină Veterinară, a expoziției de utilaje agricole din proprietatea universității noastre, târgul de produse agro-alimentare ale producătorilor locali.

Înscrierea câinilor la concurs se poate face cu jumătate de oră înaintea deschiderii evenimentului (6 mai) sau online, formularele putând fi găsite pe site-ul USV Iași, la adresa: www.iuls.ro/evenimente/animal-fest-by-usv-iasi/.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;