Lucrările la noua parcare de la Aeroport vor începe în luna mai

Lucrările la noua parcare a Aeroportului Iaşi vor demara la începutul lunii mai, a anunţat Romeo Vatră, directorul general al Aeroportului Internaţional Iaşi, care a precizat că în perspectiva începerii lucrărilor în zonă, parcarea existentă în faţa terminalului T3 va fi închisă, urmând a fi predată constructorului.

Estimăm că lucrările la parcare să dureze trei luni, perioadă în care pot fi folosite de către pasageri parcările terasate de la Ciric, de acolo vor beneficia de transport public cu o frecvenţă crescută până la aeroport.  De la rond Ciric va fi permis doar accesul companiilor de transport public, taxiurilor, companiilor de ride sharing, a angajaţilor care lucrează la aeroport, a echipajelor şi a celor care vin cu scop lucrativ, a scris Romeo Vatră pe pagina proprie de socializare.

Reamintim că lucrările de extindere a parcării reprezintă o componentă importantă a proiectului de dezvoltare a aeroportului, finanţat cu fonduri europene, în valoare de 80 milioane euro, care include un nou terminal de 31.000 de metri pătraţi, o parcare cu o capacitatre de 600 de locuri şi un parc fotovoltaic pe 10.000 de metri pătraţi, cu o putere de 1MWh.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;