Bucură-te de Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” în zonele de relaxare de la Iulius Mall Iași și câștigă „premii delicioase”!

Cros, workshopuri, gaming, street food, concerte și multe surprize te așteaptă, joi, 18 mai, la o nouă ediție Zilele Campusului Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Aici, Iulius Mall Iași îți pregătește un corner cozy, unde să te relaxezi, să stai la povești, să legi noi prietenii și să-ți faci fotografii la minut cu un aparat Polaroid. Mai mult decât atât, poți pleca în cămin și cu un voucher la foodcourt pentru o viitoare pauză delicioasă.

Patru elemente fac din Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” o experiență unică: oamenii, activitățile, muzica și locul în care începe una dintre cele mai frumoase perioade din viața oricărui student. Ediția de anul acesta are loc joi, 18 mai, iar Iulius Mall Iași îți va fi alături cu niște comfy spots în care să-ți tragi sufletul după crosul TUIAȘI, prezentarea ofertei educaționale, tururile de prezentare a facultăților, workshopuri, gaming, street food, diverse spectacole, concert Alternosfera și, bineînțeles, un garden party. Nu rata nici photo corner-ul amenajat tot de Iulius Mall Iași în aceeași zonă și fă-ți fotografii la minut cu aparatul Polaroid alături de gașca ta preferată. Și pentru că astfel de momente nu pot trece neobservate, după ce faceți poza și rămâneți cu amintiri frumoase pentru totdeauna, primiți și vouchere la foodcourt.

Programul detaliat al evenimentului Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”  îl găsești pe www.opendays.tuiasi.ro/programul-opendays-2023/.

Simte magia serilor de primăvară și a experințelor inedite cu Iulius Mall Iași!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;