„Iulius Flying Ballz” by Iulius Mall Iași (re)vine la festivalul Hangariada. Mingile și avioanele fac echipă bună la Aeroclubul „Alexandru Matei”

După încă 365 de rotații de avion, singurul festival de artă, muzică și zbor din România – Hangariada – revine în acest weekend la Aeroclubul „Alexandru Matei”. În cadrul festivalului, Iulius Mall Iași ți-a pregătit un mini teren de baschet, unde poți să-ți arăți măiestria în acest sport, dar are pentru tine și o mulțime de provocări pe care să le încerci singur sau în echipă și multe premii.

Weekendul acesta, 19 – 21 mai 2023, la Hangariada, cerul va fi plin de activități aviatice, la sol te așteaptă o mulțime de acțiuni haioase, zone de relaxare și concerte, iar Iulius Mall Iași va fi prezent zilnic, între orele 14:00 – 20:00, cu „Iulius Flying Ballz”. Vineri, 19 mai, participanții pot să se antreneze la aruncarea la coș și încercările le vor fi răsplătite cu vouchere Kung Food, dar jocurile vor continua și sâmbătă și duminică. Ca să participi trebuie să te înscrii la promoterii prezenți la standul Iulius Mall din cadrul festivalului, singur sau alături de maximum 6 prieteni. Poți alege să participi la jocul 1 la 1, ce are nevoie de doi participanți, iar câștigător este cel care înscrie primul 11 puncte, decizia fiind luată de arbitrul nostru. Dacă ești în competiție cu tine însuți, poți opta pentru „Buzz Beater” și trebuie să înscrii 10 coșuri în 30 de secunde, iar dacă ai venit cu prietenii, puteți încerca „Musical Baskets” sau „Knockout”, pentru că trebuie să fiți minimum 3 și maximum 7 participanți. La „Musical Baskets”, jucătorii își vor alege mingile dintr-un cerc pe ritmul unei melodii, iar când aceasta se oprește, cel care înscrie cât mai repede câștigă un premiu, pe când ultimul este eliminat. Totul este despre distracție, dar proba „Knockout” necesită și ceva mai multă concentrare, pentru că toți jucătorii se aliniază la linia de libere, primii doi primesc câte o minge, iar cel care înscrie trece la capătul șirului și pasează mingea următorului jucător, iar meciul continuă până rămâne doar un jucător care va fi și câstigătorul. Atenție, însă, decizia arbitrului este incontestabilă de către participanți indiferent de joc, iar cu arbitrajul ne ajută Alex Prodan, căpitanul echipei de baschet Stomart.

După atâta fun, vin și premiile, pentru că jucătorii sunt premiați cu pachete formate din vouchere ce pot fi folosite în Iulius Mall Iași, băuturi răcoritoare și frisbee sau mingi gonflabile. 

 

Ne vedem la Iulius Flying Ballz, din cadrul festivalului Hangariada! Să nu ai ezitări, că este destul loc pe cer și pentru mingi, nu doar pentru avioane.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;