Invitație la test-drive în cadrul Caravanei Hyundai

În perioada 14 – 15 septembrie va avea loc în Iași caravana Hyundai.  Pe parcursul celor două zile în care se va desfășura evenimentul, vizitatorii vor putea cunoaște îndeaproape și testa modelele Hyundai.

În cazul în care doriți să înlocuiți mașina actuală, veți beneficia de consultanță specializată în Buy Back și Trade In. Specialiștii centrului de schimb auto vor oferi detalii legate de modul în care mașina actuală poate constitui avans pentru achiziția unui nou autovehicul.

Varietatea sortimentală a autovehiculelor Hyundai – cu cel puțin un model în fiecare segment de autoturisme, fiabilitatea, dar și raportul calitate / preț extrem de competitiv constituie punctele forte ale mărcii.

Toate modelele din gama Hyundai beneficiază de cea mai vastă ofertă de garanție fără limită de kilometri din industria auto din România. Pachetul de servicii post-vânzare Hyundai a atras numeroși clienți către marcă încă din anul 2010, datorită combinației de 5 ani garanție internațională, fără limită de kilometri, transferabilă de la un utilizator la altul, 5 ani asistență rutieră, precum și 5 ani de verificări tehnice periodice, conform pașaportului de service.

Dar pentru că orice mașină trebuie condusă înainte de a fi achiziționată, vă invităm să vizitați Caravana Hyundai și să alegeți modelul preferat pentru testare!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;