Apa potabilă, furnizată după un program fix către utilizatorii din mai multe localităţi ieşene

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ApaVital S.A. se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 30 mai – 15 iunie 2023 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, ApaVital S.A. se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 7.00 – 9.00 și 18.00 – 20.00, către utilizatorii din mai multe localităţi, după cum urmează:  Focuri din comuna Focuri, Munteni, Satu – Nou, Ruși, Ulmi, Belcești și Liteni din comuna Belcești, Mălăești, Gropnița, Forăști, Bulbucani, Sînger și Săveni din comuna Gropnița, Arama din comuna Cornele Caprei, respectiv Deleni, Feredeni, Poiana, Slobozia și Maxut din comuna Deleni.

“La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată”, precizează reprezentanţii APA Vital într-un comunicat.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, Apa Vital S.A. Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;