5:13 pm - Sunday April 20, 9073

Celebrăm frumusețea cu noul magazin Sephora din Iulius Mall!

Produse de make-up și skincare, accesorii de înfrumusețare, cu alte cuvinte, o lume magnifică, plină de cadouri și de produse de înfrumusețare, care nu trebuie să lipsească din rutina zilnică, vor găsi ieșenii, și nu numai, în noua locație Sephora din Iulius Mall Iași. Noul magazin va fi inaugurat vineri, 2 iunie 2023, iar primii 150 de vizitatori vor fi întâmpinați cu vouchere cadou în valoare de 50 de lei. În plus, în perioada 2-4 iunie, clienții vor primi o reducere de 30 % la al doilea produs cumpărat.

 

Familia Sephora se extinde cu o nouă locație care va fi inaugurată vineri2 iunie, în Iulius Mall Iași. Noul concept pune în valoare o lume inovatoare a produselor de make-up și îngrijire, care oferă oamenilor libertatea de a-și explora frumusețea și de a întâlni cea mai bună versiune a lor. Primii 150 de vizitatori vor fi întâmpinați cu vouchere cadou în valoare de 50 de lei, iar în perioada 2-4 iunie, clienții vor primi o reducere de 30 % la al doilea produs cumpărat.

Sephora este un brand renumit de produse cosmetice, întotdeauna vizionar, care preîntâmpină nevoile eternului feminin, oferind o selecție de produse create pentru ca frumusețea să fie o plăcere accesibilă tuturor clienților săi: mereu simplă, jucăușă și în pas cu tendințele. Gamele variate de la Sephora vin cu cele mai noi tendințe în materie de make-up și oferă palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu aspect matifiat sau strălucitor, seruri și creme cu formule rezistente și substanțe active dovedite clinic, uleiuri, produse pentru păr și multe alte cosmetice. Sephora vine în sprijinul planetei cu gama GOOD FOR, o selecție de produse de îngrijire naturală și eco-sustenabilă, care este într-o continuă evoluție și în conformitate cu noutățile în materie de reglementări și descoperiri științifice.

Magazinul are o suprafață totală de peste 260 mp și oferă o experiență de shopping completă; de la designul elegant, cu accente moderne, varietatea și calitatea produselor, multitudinea de branduri de prestigiu și până la echipa de consiliere, care oferă soluții personalizate și recomandări de produse, Sephora este destinația perfectă pentru orice pasionată de beauty.

Puterea nelimitată a frumuseții este deviza brand-ului, iar cea mai frumoasă poveste se scrie cu ajutorul parfumurilor, pentru ea și pentru el, în note florale, lemnoase, condimentate sau fresh, un tribut olfactiv încântător dăruit de brand-uri apreciate în întreaga lume ca HermesLancôme, Armani, Givenchy sau Yves Saint Laurent.

Cu o traditie de peste 45 de ani pe piață, Sephora numără peste 600 de magazine în Europa și aproximativ 1.900 de magazine la nivel internațional, prezente în 29 de țări din întreaga lume. În rețeaua IULIUS, brandul este prezent în Palas IașiIulius Mall ClujIulius Mall Suceava și Iulius Town Timișoara.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;