Meci “în familie” disputat de alb-albaştri în Copou

La finalul celor două săptămâni de la reluarea pregătirilor în vederea debutului în Superligă, trupa antrenată de Leo Grozavu a disputat sâmbătă, pe terenul II din Complexul Sportiv “Emil Alexandrescu”, un amical cu o selecţionată formată din juniorii de la propria academie, întărită cu o parte dintre jucătorii de la prima echipă.

În prima repriză, Poli Iaşi a evoluat în formula:  Brînză – Kouadio, Tincu, Katanec, Șerban (jucător transferat definitiv de la FCSB) – Leonardo de Oliveira Silva (27 de ani, de la Athletic Club Minas Gerais, liga a IV-a Brazilia), George Cherman (20 de ani, de la FC Bihor – jucător aflat în probe), Andrei Alexandru David  (20 de ani, jucător format de Fiorentina, de la Aglianese, liga a IV-a Italia – jucător aflat în probe) – Andrei Gheorghiță (20 de ani, de la FC Bihor – jucător aflat în probe), Vojtus, Hlistei, în timp ce “juniorii” i-au trimis în teren pe Jankov – Olăeru, D. Plămadă, Acatrinei, Chistol – Fărcaș, Gău – Niamțu, Hrib, Dumitru – Istratie. Scorul după primele 45 de minute a fost 4-0 pentru echipa mare, care a înscris prin Kouadio, Hlistei, Vojtus și Andrei Gheorghiță.

În repriza secundă, prim divizionara a jucat în formula: Jankov – Martac, Tincu, Marchioni, Ștefanovici – Vașvari, Mogoș, Itu – Alexandru Militaru (20 de ani, de la Unirea Dej – jucător aflat în probe), Harrison, Robert Ion. Pentru trupa lui Leo Grozavu au înscris: Harrison (două), Alexandru Mogoș și Robert Ion.

În perioada 19-23 iunie, Poli Iaşi se va afla în cantonament la Braşov, unde va disputa şi două partide verificare, cu campioana en-titre a României, formaţia Farul Constanţa, şi cu divizionara secundă FC Braşov. Ulterior, în periaoda 26 iunie – 7 iulie, trupa lui Leo Grozavu se va deplasa la Bansko, în Bulgaria, în cel de-al doilea cantonament al verii.

Debutul ieşenilor în noua ediţie a Superligii va avea loc pe 15 iulie.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;