Cel mai important eveniment imobiliar al Iașului, EXPO IMOBILE IAȘI, are loc în acest weekend

Weekendul acesta, pe 23 si 24 iunie, are loc cel mai important eveniment imobiliar al Iasului: EXPO IMOBILE IASI. La targ vor fi prezentate cele mai bune oferte, promotii si solutii de finantare existente pe piata in acest moment. In plus, in cadrul evenimentului se vor lansa 3 proiecte imobiliare noi.

Aflat deja a III-a editie, evenimentul le aduce iesenilor oferte si reduceri speciale valabile doar pe perioada targului. Astfel, vizitatorii prezenti la ERA Park, vor putea beneficia de preturi cu pana la 7500 de euro mai mici la apartamente.

In cadrul celei de-a III-a editii EXPO IMOBILE IASI, vor fi prezenti 30 de expozanti printre acestia numarandu-se agentii imobiliare, institutii de finantare, dar si companii din domenii conexe.

Institutiile financiare prezente la targ sunt BCR, Verida Credit, Millennium Bank, BCR Banca pentru locuinte si BCR Asigurari. In cadrul evenimentului vor fi prezentate si solutii de amenajare a spatiului locativ, precum mobilier, varuri, lacuri si vopsele, solutii de incalzire prin pardoseala, dar si instalatii electrice, solutii de protectie si paza si solutii pentru certificate energetice. Acestea vor fi reprezentate de expozantii Mobexpert, Grande Mobile, Ispal, Decor Shop, National Paint, LK Systems, Forlanza, Termoaudit, Elematis, Frarom si Molid. Printre agentiile imobiliare prezente la EXPO IMOBILE IASI se numara Interimobiliare, Fidelia Casa, Fortuna Imobiliare, Stil Imobil, Casa Ta Imobiliare, Imob Advice si Imob Expert.

In plus, organizatorii au pregatit pentru cei mici evenimente distractive, sesiuni de pictat si premii surpriza. De asemenea, cei ce isi fac cumparaturile in orice magazin din ERA Park pot castiga una din cele doua biciclete puse in joc, una pentru adulti si una pentru copii. Tot in acest weekend, continua si seria pieselor de teatru dedicate copiilor, un eveniment devenit traditie la ERA Park.

EXPO IMOBILE IASI, cel mai important eveniment de imobiliare din Iasi este organizat de portalul www.imobile-iasi.ro impreuna cu ERA Park Iasi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;