Din cauza furtunii, mai multe zboruri care urmau să aterizeze pe Aeroportul din Iaşi au fost redirecţionate

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (furtună însoţită de vânt puternic şi ploaie în rafale), trei aeronave care urmau să aterizeze joi seara pe Aeroportul Internaţional din Iaşi au fost redirecţionate către alte aeroporturi din ţară.

Astfel, zborul Ryanair FR3114 Paris BVA – Iași a făcut cale întoarsă din zona Bacăului și a aterizat pe aeroportul din Cluj Napoca, de unde pasagerii au fost  transportați spre Iași cu autocare. La rândul său, cursa TAROM RO707 București – Iași s-a întors din zona Iașului pe Aeroportul “Henri Coandă” (Otopeni), în timp ce un zborul Wizz Air W43656 Dortmund – Iași a aterizat pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” din Suceava, după ce a ocolit furtuna prin spațiul aerian moldovean, informează portalul de specialitate www.boardingpass.com.

Din cauza furtunii, zborurile Ryanair FR3115 Iași – Paris BVA şi TAROM RO707 București – Iași și respectiv TAROM RO708 Iași – București au fost anulate.

Potrivit sursei citate, după trecerea furtunii, cursele care urmau să aterizeze, potrivit orarului, pe Aeroportul din Iaşi au reuşit acest lucru în condiţii de deplină siguranţă.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;