Deputatul ieşean Alexandru Muraru, în vizită oficială în SUA, în fruntea unei delegaţii a Parlamentului României

Deputatul ieşean Alexandru Muraru se află în aceste zile într-o vizită oficială în SUA, în fruntea unei delegaţii a Parlamentului României, în cadrul căreia are programate întâlniri cu înalţi reprezentanţi ai Congresului şi Senatului pe tema întăririi parteneriatului dintre România și SUA, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local şi cu membri ai comunităţilor de români din SUA.

“Alături de delegația parlamentară română și delegația Consiliului Județean Maramureș, am participat la un mic dejun organizat la reședința ambasadorului României în Statele Unite ale Americii. Am apreciat în mod deosebit organizarea artistică din cadrul Romanian Weekend at The Wharf, cel mai mare festival românesc din SUA, unde nu mai puțin de 10.000 de spectatori au asistat la evenimentele care au promovat tradiția și portul nostru popular, mulțumindu-le colegilor de la CJ Maramureș pentru întregul efort.

Indiferent de domeniile care ne leagă – cultural, economic, diplomatic, turistic, etc. – vom continua să promovăm România peste ocean pentru că este important să arătăm că avem o țară cu numeroase oportunități și un potențial ridicat în relația noastră cu Statele Unite ale Americii”, a scris deputatul Alexandru Muraru într-un mesaj postat pe Facebook.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;