Cosmin Andrei Gheorghiţă a devenit jucătorul Politehnicii Iaşi

Politehnica Iaşi şi FC Bihor au bătut palma pentru transferul definitiv al mijlocaşului ofensiv Cosmin Andrei Gheorghiţă (21 de ani) în Copou. În vârstă de 21 de ani, pe care-i va împlini pe 16 iulie, Andrei a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea din Superligă.

Cu 13 goluri marcate, Cosmin Andrei Gheorghiţă a fost golgheterul lui FC Bihor în sezonul trecut al Ligii 4, formaţie care a ratat surprinzător, în această vară, promovarea în eşalonul imediat superior, după ce a pierdut dramatic barajul cu Unirea Ungheni.

Originar din Bucureşti, noul mijlocaş ofensiv al Iaşului s-a format la Academia formaţiei Academica Clinceni, de unde a venit gratis, în anul 2021, la Oradea.

În perioada de pregătire precompetiţională efectuată în această vară cu Poli Iaşi, Cosmin Andrei Gheorghiţă a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul condus de Leo Grozavu, el fiind autorul golului victoriei moldovenilor în disputa cu FC Drida, vicecampioana Kosovo, în stagiul de pregătire de la Bansko.

Cosmin Andrei Gheorghiţă, care acoperă postul de jucător under 21 la Politehnica Iaşi, evoluând ca extremă dreapta, ar putea debuta oficial în tricoul alb-albastru chiar sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21.30, când moldovenii vor evolua în deplasare, în compania lui CFR Cluj, în prima etapă din noul sezon al Superligii.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;