5:14 pm - Friday May 1, 9322

Poli Iaşi – Rapid Brodoc 6-1, într-un meci amical disputat în Copou

Poli Iaşi a susținut miercuri, 19 iulie, pe terenul II din Complexul Sportiv “Emil Alexandrescu” un meci de pregătire în compania formației Rapid Brodoc, echipă ce evoluează în Liga a lll-a a României.

Testul cu vasluienii i-a permis antrenorului Leo Grozavu să testeze mai mulți fotbaliști care au jucat mai puțin sau deloc sâmbătă, în prima etapă a noului sezon al Superligii, când alb-albaştrii au pierdut, scor 0-2, în faţa fostei campioane, CFR Cluj.

Scorul final în meciul cu Rapid Brodoca fost 6-1 (3-0) pentru Poli, care a marcat prin Antonio Dumitru, Itu (o dublă), Marchioni, Popescu, la care s-a adăugat un autogol al oaspeţilor. Golul de onoare al celor de la Rapid Brodoc a fost consemnat în min. 83 din penalty.

Poli Iaşi a început partida în formula: Ailenei – Kouadio, Tincu, Marchioni, Militaru – Farcaș, Mogoș, Itu – Tudor, Istratie, Dumitru.

Pe parcurs, în teren au mai fost introduşi Hrib (în locul lui Mogoş), Luis Phelipe, Celeadnic și Maftia Popescu (în locul lui Farcaș, Ailenei și Istratie), Ştefanovici, Olaeru și Matei (în locul lui Militaru, Kouadio și Tudor), Dumitru Luis (în locul lui Antonio Dumitru) şi respectiv Condurache și Paraschiv (în locul lui Tincu și Hrib).

Duminică, 23 iulie, de la ora 18.30, Poli Iaşi va întâlni, în Copou, pe Hermannstadt, în etapa a II-a a Superligii.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;