Trei românce, calificate în semifinale la BCR Iaşi Open!

BCR Iaşi Open şi-a stabilit vineri cele patru semifinaliste în proba de simplu. Careul de aşi cuprinde nu mai puţin de trei românce: Irina Begu (nr. 31 WTA), favorita numărul 1 a ediţiei din acest an, care a trecut, nu fără emoţii, de Jill Teichmann (Elveţia – nr. 124 WTA), cap de serie nr. 6, scor 1-6, 6-4, 6-0, Ana Bogdan (nr. 49 WTA), deţinătoarea trofeului şi cap de serie nr. 2, care a învins-o în două seturi, scor 6-0, 6-4, pe elveţianca Simona Waltert (nr. 131 WTA), cap de serie nr. 5, şi Raluca Şerban (Cipru – nr. 166 WTA – foto), care în primul meci al zilei a produs surpriza, după ce a eliminat-o pe brazilianca Laura Pigossi (nr. 138 WTA), cap de serie nr. 7, în două seturi, scor 7-6, 7-5. Cea de-a patra semifinalistă este croata Tamara Zidansek (nr. 139 WTA), care în ultimul meci al zilei a eliminat-o pe Darya Astakhova (Rusia – nr. 205 WTA), cu 6-3, 3-3, scor la care rusoaica s-a retras din motive medicale.

Astfel, în semifinalele probei de simplu de la BCR Iaşi Open 2023 se vor întâlni, sâmbătă, Ana Bogdan cu Raluca Şerban (de la ora 12.00) şi Irina Begu cu Tamara Zidansek (ora 14.00).

În singurul meci de dublu programat vineri, perechea Veronika Erjavek (Slovenia)/ Dalila Jakupovic (Slovenia) a învins perechea formată din Danka Kovinic (Muntenegru)/ Laura Pegossi (Brazilia), scor 6-3, 5-7, 10-6 în decisiv şi s-a calificat în finală, unde va întâlni pe învingătoarele din cealaltă semifinală, în care perechea Irina Bara/Monica Niculescu va întâlni perechea Conny Perrin/ A. S. Rogers.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;