Ana Bogdan, pentru al doilea an consecutiv “regină” la BCR Iaşi Open!

Ana Bogdan (nr. 49 mondial) a câştigat pentru al doilea an consecutiv titlul la BCR Iaşi Open, turneu de categoria WTA 125 cu premii totale de 115.000 de euro şi 160 de puncte WTA, după ce a învins-o, duminică, în finală, pe favorita nr. 1, Irina Begu (nr. 31 mondial), în două seturi, scor 6-2, 6-3.

Obosită după partida epuizantă din seminfinala împotriva slovenei Tamara Zidansek, câştigată în trei seturi, scor 5-7.6-4,6-3, Irina Begu nu a putut face faţă jocului agresiv practicat de Ana Bogdan, care în finală a jucat cel mai bun tenis al ei din turneu.

Învingătoarea BCR Iaşi Open  a intrat în posesia unui cec în valoare de 13.040 de euro oferit de organizatori şi 160 de puncte WTA, în timp ce învinsa din final[ a încasat un cec în valoare de 6.960 de euro şi 95 de puncte WTA.

Atât Ana Bogdan cât şi Irina Begu participă, începând de săptămâna viitoare, la turneul WTA 250 de la Laussane (Elveţia), după care ambele jucătoare ale noastre se vor pregăti pentru sezonul de hard, premergător US Open. Ana Bogdan va traversa Oceanul pentru a participa la turneul de la Montreal (Canada), în timp ce Irina Begu a confirmat deja participarea la turneele de la Cleveland şi Cinccinatti (SUA), înainte de a ajunge pe tabloul principal de la New York.

În finala probei de dublu de la BCR Iaşi Open, disputată tot duminică, pe Terenul Central de la Baza Sportivă Ciric, înaintea finalei de simplu, perechea formată din slovenele Veronika Erjavek şi Dalila Jakupovic a învins în două seturi, scor 6-4, 6-4, perechea Irina Bara/Monica Niculescu, favorită  nr. 1 a turneului.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;