Finală de vis la BCR Iaşi Open: Irina Begu vs. Ana Bogdan

Principalele favorite, Irina Begu şi Ana Bogdan, vor disputa duminică finala ediţiei din acest an a BCR Iaşi Open, turneu de categoria WTA 125 cu premii totale de 115.000 de euro şi 160 de puncte WTA, care se desfăşoară în perioada 17 – 23 iulie la Baza Sportivă Ciric.

Sâmbătă, în prima semifinală, deţinătoarea trofeului şi favorita nr. 2 a ediţiei din acest an, Ana Bogdan (nr. 49 mondial – foto 1) a învins-o în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3, pe Raluca Şerban (nr. 166 mondial), jucătoare de origine română, care evoluează pentru Cipru, bifând cea de-a noua victorie consecutivă la BCR Iaşi Open! Pe întreaga durată a partidei, Ana a fost susţinută frenetic de publicul ieşean, care a “adoptat-o” încă de la prima ei participare la turneu, anul trecut.

În cea de-a doua semifinală, favorita nr. 1, Irina Begu (nr. 31 mondial – foto 2), a trecut, tot în trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-3, de slovena Tamara Zidansek (nr. 139 mondial). Condusă cu 1-0 la seturi şi cu 1-0 în setul doi, Irina a revenit spectaculos în meci şi nu i-a lăsat nicio şansă lui Zidansek, jucătoare foarte bună pe zgură, fostă nr. 22 WTA.

Finala dintre Ana Bogdan şi Irina Begu va avea loc duminică, pe Terenul Central de la Baza Sportivă Ciric începând cu ora 14.00. De la ora 12.00, tot duminică, este programată finala probei de dublu, în care perechea Irina Bara/Monica Niculescu, favorită nr. 1, va întâlni perechea Veronika Erjavek (Slovenia)/Dalila Jakupovic (Slovenia), care sâmbătă a învins în semifinale perechea Conny Perrin (Elveţia)/Anna Sinclair Rogers (SUA).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;