Silviu Lung Jr. a semnat cu Poli Iaşi!

Poli Iaşi a dat lovitura pe piaţa transferurilor, după ce oficialii clubului din Dealul Copoului au anunţat că au obţinut semnătura lui Silviu Lung. Jr., fostul portar al echipei naţionale!

Acesta a semnat un contract valabil pentru un an cu nou promovata în Superligă, cu opţiune de prelungire la finalul sezonului.

În vârstă de 34 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Silviu Lung Jr. a venit la Iaşi în calitate de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de saudiţii de la Al Raed.

În carieră, Silviu Lung Jr. a mai evoluat, printre altele, pentru FCU Craiova, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Kayserispor (Turcia), unde l-a avut ca antrenor pe Marius Şumudică.

De asemenea, noul portar al Iaşului are în CV trei prezenţe în prima reprezentativă a României şi 19 la naţionala de tineret.

În cadrul conferinţei de prezentare, care a avut loc duminică, la stadion, Silviu Lung. Jr. a declarat că principalul argument pentru care a acceptat să vină la Iaşi a fost faptul că cei de aici l-au dorit foarte mult

„Pentru mine este o nouă provocare şi bucur că am ajuns aici. Cel mai mult a contat faptul că la Iași se află domnul Cornel Șfaițer, cu care mă cunosc de foarte mult timp. Am simțit că mă dorește foarte mult și de aceea am acceptat această provocare”, a spus Silviu Lung Jr.

„Așa cum a spus și Silviu, ne cunoaștem de foarte mult timp, de când era la lotul național de tineret în perioada 2009-2010. Iașul avea nevoie de jucători cu experiența lui Silviu și mă bucur enorm de mult că el a ales Iașul, sper să continuăm și din sezonul următor. Silviu este un model pentru Politehnica, iar ceilalți jucători vor avea doar de învățat de la el”, a afirmat, la rândul său, Cornel Șfaițer, preşedintele Consiliului Director de la Poli Iaşi.

 

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;