Poli Iaşi are un nou partener oficial

Clubul de fotbal Politehnica Iaşi a anunţat vineri, 4 august, încheierea unui parteneriat cu Leier Romania, unul dintre cei mai mari producători de cărămidă și prefabricate de beton din țară.

Grupul Leier face parte din elita pieței materialelor de construcții la nivel internațional, având o istorie de peste 55 de ani și o prezență în 7 țări din Europa.

“Uniți de aceleași culori, logo-ul Leier va apărea din acest sezon pe tricoul de joc al alb-albaștrilor”, se arată într-un comunicat postat de conducerea lui Poli Iaşi pe pagina de socializare a clubului.

“Suntem onorați de parteneriatul cu Leier, o companie de anvergură la nivel internațional, care își desfășoară activitatea și la Iași. În fotbalul modern ai nevoie de susținere pentru a performa la cel mai înalt nivel, iar suportul oferit de Leier este esențial în această nouă aventură din primul eșalon al fotbalului din România”, se mai preczează în comunicat.

“Când alegi să susții un sport, o echipă, alegi să susții performanța, oferind posibilitatea ca aceste echipe să evolueze și să devină competitori relevanți. Am ales să suținem Poli Iași, echipă care a demonstrat prin recenta promovare în SuperLiga, că este capabilă de performanțe notabile. Decizia are pentru noi și o componentă emoțională. În Iași avem una dintre cele mai mari fabrici Leier și o echipă mare de colegi care exclamă “Hai Poli Iași” ori de câte ori au ocazia”, afirmă, la rândul lor”, reprezentanţii Leier România.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;