5:14 pm - Thursday April 29, 9356

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, aşteptată miercuri la Iaşi

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, se va afla miercuri într-o vizită de lucru la Iaşi. Potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială a instituţiei, ministrul Raluca Turcan va avea întâlniri cu președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Costel Alexe, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, reprezentanții autorităților locale, precum și cu managerii instituțiilor de cultură naționale și locale din judeţ.

Programul oficial prevede, printre altele, o întâlnire la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” și Opera Națională Română Iași cu managerii celor două instituţii, o vizită de lucru la Filarmonica de Stat “Moldova”, precum şi vizitarea amplasamentului propus de Consiliul Județean Iași pentru construirea noului sediu al Operei Naționale Române Iași.

La ora 14.00, ministrul Raluca Turcan va susţine o conferință de presă la sediul PNL Iaşi, după care va vizita Muzeul Municipal „Regina Maria”, Complexul Muzeal Național „Moldova”, Direcția Județeană de Cultură şi Muzeul „Vasile Pogor” – Casa Junimii.

În încheierea vizitei de lucru la Iaşi, ministrul Culturii, Raluca Turcan, va participa, la ora 19.30, la deschiderea oficială a celei de-a IV-a ediţii a “Serilor Filmului Românesc “, după care va asista la proiecția specială a lung-metrajului

„Cursa” (1975), în onoarea actriței Tora Vasilescu, invitata de onoare a ediţiei dina cest an a SFR.

Filed in: Cultură, Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;