Poli Iaşi şi-a găsit atacant! Fotbalist dublu câştigător al titlului de campion al României cu CFR Cluj

Poli Iaşi continuă să se întărească! Oficialii clubului din Dealul Copoului au reuşit joi alte două transferuri importante, cu ajutorul cărora speră ca echipa să se salveze în acest sezon de la retrogradare.

Este vorba despre atacantul Segiu Buş (30 de ani – foto), adus de la CFR Cluj, şi de fundaşul stânga Rareş Ispas (22 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Sergiu Buş a ajuns în ianuarie 2022 la CFR Cluj de la formaţia Seongnam (Coreea de Sud), însă acesta nu a evoluat foarte mult la formaţia din Gruia, fiind împrumutat în iarnă la Chindia Târgovişte, echipă care la finalul sezonului trecut a retrogradat în Liga 2.

În carieră, noul atacant al Iaşului a mai evoluat, printre altele, pentru Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FCSB (toate din România), ŢSKA Sofia şi Levski Sofia (ambele din Bulgaria) şi Shelfied Wednesday (Anglia).

De asemenea, cu CFR Cluj, Sergiu Buşa câştigat de două ori campionatul României.

În ceea ce-l priveşte pe Rareş Ispas acesta are în palmares două Cupe şi o Supercupă a României câştigate cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În carieră, acesta a mai jucat pentru CSM Reşiţa, Fotbal Comuna Recea şi CFR Cluj.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;