La Iaşi debutează astăzi o nouă ediţie a GFest, festivalul studenţilor chimişti

La Iaşi debutează astăzi cea de-a XII-a ediţie a GFest, eveniment organizat de Asociaţia Studenţilor Chimişti Ieşeni şi susţinut financiar de Primăria Municipiului Iaşi.

Timp de patru zile, în perioada 17 – 20 august, între orele 16.00 şi 20.00, în parcul din faţa Casei de Cultură a Studenților (CCS), participanţii la festival vor avea parte de multă distracție, muzică bună și noi prietenii.

Acceştia sunt invitaţi să exploreze o gamă variată de activităţi, de la muzică până la sport şi jocuri, toate într-un cadru plin de energie şi entuziasm într-un proiect emblematic pentru tinerii ieşeni, oferindu-le acestora oportunităţi de a petrece timpul liber într-un mod organizat şi distractiv.

„Vara se încheie într-un mod spectaculos cu cea de-a Xll-a ediţie a festivalului GFest, care promite distracţie nelimitată şi momente memorabile pentru toţi cei prezenţi”, au declarat organizatorii într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, cu sprijinul partenerilor, participanţii la festival vor beneficia de o mulţime de oportunităţi de dezvoltare personală şi interacţiune socială, printre punctele de atracţie ale evenimentului numărându-se dansurile, competiţiile sportive şi momentele muzicale care vor anima atmosfera.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;