FCSB – Poli Iaşi 2-1. Ieşenii se întorc cu mâna goală de pe Arena Naţională

Poli Iaşi a plecat cu mâna goală de pe Arena Naţională, după ce a pierdut duminică seara, scor 1-2 (0-1), întâlnirea cu FCSB, contând pentru etapa a VI-a a Superligii, după un meci în care elevii lui Leo Grozavu nu au profitat de starea de oboseală a gazdelor, care au jucat la distanţă de doar trei zile de la întâlnirea din Danemarca, cu Nordsjaelland, din preliminariile UEFA Conference League.

În prima repriză, Ailenei a făcut adevărate minute în poarta oaspeţilor, remarcându-se la şuturile lui Compagno (min. 19), Olaru (min. 29) şi Florinel Coman (min. 39). Bravul goal-keeper al Iaşului nu a mai avut însă nicio reacţie la “torpila” expediată de Ovidiu Popescu (min. 43) din afara careului. În min. 45+3, ieşenii egalează printr-un şut de la 20 de metri al lui Marchioni, însă golul este anulat de tehnologia VAR pentru un henţ făcut anterior de Gheorghiţă.

Partea a doua debutează cu ocazia lui Bordeianu, care execută foarte bine o lovitură liberă de la marginea careului mare, însă balonul este respins, nu fără emoţii, de Târnovanu. Jocul este echilibrat, cu oaspeţii insistând mai mult în atac, însă cei cre înscriu sunt tot gazdele, prin Olaru (min. 68), care trimite plasat, din careu, balonul venit de la Florinel Coman. Elevii lui Leo Grozavu nu se descurajează şi continuă să preseze la poarta lui Târnovanu, eforturile fiindu-le răsplăîtite prin golul înscris de Vaşvari (min. 79), în urma unui “trasor” de la 25 de metri.

Se termină FCSB – Poli Iaşi 2-1, rezultat în urma căruia moldovenii bifează cea de-a cincea înfrângere din şase partide în Superligă.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Şut, Olaru (min. 89 Haruţ) – Oct. Popescu (min. 46 Miculescu), Compagno (min. 74 Djokovic), Coman (min. 90+5 Radaslavescu);

Poli Iaşi: Ailenei – Martac (min. 46 Ştefanovici), Fl. Ilie, Samayoa, Ispas (min. 78 Bellu-Iordache) – Jatoba (min. 46 Vaşvari), Marchioni, Bordeianu – Luis Phelipe (min. 67 Buş), Vojtus (min. 62 R. Ion), Gheorghiţă;

După şase etape, Poli Iaşi se află pe ultimul loc în clasament, cu 3 puncte. Etapa viitoare, elevii lui Leo Grozavu vor întâlni duminică, 27august, de la ora 21.30, în Copou, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;