Armin van Buuren va mixa, în premieră la Iaşi, la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Esports

Celebrul DJ Armin van Buuren va mixa în premieră, vineri, 1 septembrie, pe esplanada din faţa Palatului Culturii, cu ocazia ceremoniei de închidere a Campionatului Mondial de Esports, găzduit de oraşul nostru în perioada 24 – 31 august.

Armin van Buuren este un nume important pe scena muzicii electronice, atât ca DJ, cât și ca producător. Olandezul în vârstă de 46 de ani a cucerit top-urile muzicale în anul 1995 cu piesa Blue Fear, iar de-a lungul carierei sale a concertat în peste 25 de țări. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii în topurile de specialitate si a reușit ca la fiecare apariție în România să construiască o relație specială cu fanii săi. A state of Trance, deseori cunoscută și sub prescurtarea ASOT, este o emisiune radio olandeză găzduită de către Armin, lansată prima dată în iunie 2001 și care este difuzată săptămânal, numărul ascultătorilor depășind 40 de milioane.

Alături de Armin van Buuren, pe scenă vor urca în cele trei zile de concert, respectiv 1-3 septembrie, Tujamo, Lost Frequencies, JP Cooper și Tom Odell, alături de artiștii români B.U.G. Mafia, Delia, Carla’s Dreams, Alternosfera, Subcarpați, Spike, The Motans, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC și Filarmonica “Moldova” din Iași.

“Iași devine capitala mondială a sporturilor electronice, dar și un pol de atracție european pe partea de festivaluri. Pe lângă sutele de jucători profesioniști care vin în orașul nostru, avem mii de turiști interesați de acest fenomen mondial de esports, precum și de concertele de muzică și evenimentele conexe organizate la sfârșit de august. Pe lângă câștigul de imagine pentru orașul nostru, se deschid și noi oportunități de business în turism, horeca, IT și multe alte domenii, prin care revitalizăm economia locală”, a scris primarul Mihai Chirica pe pagina proprie de socializare.

Biletele pentru concertul programat în Piaţa Palatului Culturii și ceremonia de închidere sunt disponibile pe site-urile iabilet.ro și entertix.ro.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;