5:15 pm - Friday May 1, 5198

Poli Iaşi – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă! LPF nu a aprobat cererea oaspeţilor de amânare a partidei

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) nu a aprobat cererea înaintată de clubul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de amânare a partidei cu Politehnica Iaşi, din etapa a VII-a a Superligii.

În documentul înaintat LPF, oficialii covăsneni au invocat faptul că meciul de duminică, 27 august, de pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, este programat la doar trei zile după întâlnirea pe care Sepsi urmează să o dispute, pe teren propriu, împotriva celor de la Bodo Glimt, contând pentru play off-ul UEFA Conference League, şi cu numai patru zile înaintea returului din Norvegia. În plus, în solicitarea pe care au depus-o la LPF, cei de la Sepsi au menţionat că ieşenii au fost de acord cu amânarea meciului programat, duminică, în campionat.

Potrivit unor surse din LPF, refuzul amânării meciului dintre Politehnica Iaşi şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe ar avea la bază faptul că în cazul unui răspuns favorabil faţă de solicitarea celor din Covasna nu s-ar respecta principiul “egalităţii de şanse”, având în vedere că nici meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova, din aceeaşi etapă, nu a fost amânat, din cauza faptului că oltenii nu au acceptat propunerea echipei lui Gică Hagi.

În concluzie, partida Politehnica Iaşi – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a VII-a a Superligii, se va desfăşura conform programării iniţiale făcuă de LPF şi televiunile de sport, respectiv duminică, 27 august, de la ora 13.00, pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou.

 

Programul complet al etapei a VII-a din Superligă:  

* Vineri, 25 august

Ora 18.30 Oțelul Galați – FC Voluntari

Ora 21.30 FCU Craiova 1948 – FC Rapid 1923

* Sâmbătă, 26 august

Ora 19.00 CFR 1907 Cluj – FC Botoșani

Ora 21.45 Dinamo București – Petrolul Ploiești

* Duminică, 27 august

Ora 13.00 Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 21.30 Farul Constanța – Universitatea Craiova

* Luni, 28 august

Ora 18.30 FC Hermannstadt – Universitatea Cluj

Ora 21.30 UTA Arad – FCSB

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;