5:14 pm - Sunday April 29, 9184

Opt studenţi de la administraţie publică îşi vor face stagiatura la Consiliul Judeţean Iaşi

Opt studenţi sau absolvenţi de administraţie publică vor avea posibilitatea de a-şi face stagiatura în domeniul pentru care au aplicat și de a interacționa cu profesioniștii care activează zi de zi în acest sector, în cadrul unei noi ediţii a Programului de internship derulat în perioada 28 august – 28 decembrie 2023 de către Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi.

Este pentru al treilea an consecutiv când ceastă instituţie facilitează studenților sau tinerilor absolvenți dezvoltarea abilităților practice și valorificarea cunoștințelor teoretice.

„Mi-am dorit, încă de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Iași, să deschidem această instituție pentru tinerii care se află la început de drum și care își doresc să beneficieze de noi experiențe de lucru. Sunt convins de faptul că entuziasmul celor care încep astăzi programul de internship se va completa perfect cu expertiza pe care colegii mei sunt dornici să o împărtășească. Tinerii reprezintă forța care poate schimba cursul evenimentelor și poate aduce doar progres. La acest nou început de drum, îndemnul meu este ca aceștia să fie curajoși în a-și exprima gândurile și să se implice activ în toate activitățile și proiectele pentru viitoarele luni. Sunt convins că vor contribui în mod pozitiv asupra activității Consiliului Județean Iași, iar la final vor fi pe deplin mulțumiți de această provocare”, a declarat președintelui CJ Iaşi, Costel Alexe.

Cei opt stagiari care au început programul de internship vor activa pentru o perioada de patru luni în departamentele Consiliului Județean Iași, după cum urmează: Direcția Juridică, Direcția Achiziții Publice, Direcția de Proiecte și Dezvoltare Durabilă, Direcția Economică, Serviciul de Comunicare, Relații Publice, Relații Internaționale și Protocol, Compartimentul Informatică, Biroul Relații cu Publicul, Monitorul Oficial, Ghișeu Unic, Arhivă și Secretariat ATOP, Serviciul Tehnic, Investiții și Monitorizarea Lucrărilor Publice.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;