GALERIE FOTO: Mii de ieșeni trăiesc live experiența unică a Campionatului Mondial Esports 2023. Vino și tu să îți susții echipa preferată, la Palas!

Campionatul Mondial Esports 2023 continuă întreaga săptămână! Până acum, mii de ieșeni au participat la deschiderea oficială şi au văzut live competițiile de CS:GO și Dota 2 din ansamblul Palas. Pe main stage-ul amplasat în zona Pieței patinoar au loc zilnic confruntările între echipele de Counter Strike, iar în Amfiteatrul Palas se duc „luptele” din Dota 2. Vino să descoperi atmosfera unui campionat mondial, la Palas!

Competițiile continuă în cadrul Campionatului Mondial de Esports, iar o parte dintre acestea se văd în continuare live, în parcul Palas. Până acum, campionii CS:GO au oferit un spectacol incredibil pentru ieșeni, iar zilele „de luptă” continuă pe scena amplasată în zona Piaţei patinoar. Marea finală CS:GO va avea loc duminică, 3 septembrie 2023, în parc.

Fanii Dota 2 sunt și ei în continuare așteptați în Amfiteatrul Palas, unde pot urmări echipele  concurând pentru titlul de campioni mondiali. Momentul care va ridica publicul în picioare va fi în marea finalăcare va avea loc duminică. Ca să fii la curent cu toate noutățile, urmărește pagina de Facebook a evenimentului!

Pe lângă cele două jocuri care se văd în ansamblul Palas, cei 700 de campioni, veniți din 120 de țări, au concurat pe echipe, dar și individual, și la: eFootballTekkenMobile Legends și PUBG Mobile.

Campionatul Mondial de Esports se încheie cu trei zile de concerte pe scena din fața Palatului Culturii, unde vor urca artiști de renume internațional:  Armin van BuurenTujamoTom OdellLost FrenquenciesJP Cooper, dar și AlternosferaSubcarpațiDeliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC și „Filarmonica Moldova” din Iași și alții. Mai multe detalii, pe www.digitalthroneiasi.com.

Campionatul Mondial de Esports 2023 are loc în cadrul Digital Throne și a adus la Iași entertainment-ul digital în toate formele sale, de la scene multimedia, premiere cu artiști de renume internațional, primul Comic Con din Iași (25 – 27 august 2023), concerte, workshop-uri educative și multe altele.

Evenimentul este organizat de IESF – International Esports Federation.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;