Poli Iaşi, eliminată ruşinos din Cupa României!

Prestaţie sub orice critică a elevilor lui Leo Grozavu joi, la Zalău, în play off-ul Cupei României, ieşenii fiind eliminaţi ruşinos, pentru al doilea an la rând, din competiţie. Mai mult decât atât, la debutul în tricoul lui Poli Iaşi, portarul Silviu Lung Junior şi-a lăsat echipa în zece oameni, după ce, în min. 41, a ieşit hazardat din poartă şi l-a faultat grosolan pe Raoul Cristea, în apropierea careului oaspeţilor. Până atunci, ieşenii nu au tras niciun şut la poartă şi nu s-au apropiat periculos de careul gazdelor. În min. 34, sălăjenii au reuşit să deschidă scorul, prin Vlad Fărcăşan, care bine găsit în careu de Micle, după o lovitură liberă de la 30 de metri, a înscris frumos, cu capul, din 12 metri, peste o apărare visătoare a moldovenilor. În partea a doua a jocului, aspectul nu s-a schimbat radical, tot gazdele fiind mai periculoase în preajma porţii. Poli Iaşi reuşeşte promul şut pe spaţiul porţii adverse abia în min. 55, prin Vaşvari, de la 35 de metri, fără probleme însă pntru portarul Miron. În min. 65, Zalăul îşi majorează avantajul pe tabela de marcaj, prin nou intratul Ovidiu Meşter, care îl ridiculizează pe Belu-Iordache şi înscrie nestingherit pe lângă Ailenei! Oaspeţii nu se regăsesc şi în min. 76, Alin Roman îl faultează în careu pe Sălăjan, iar arbitrul Dan Ştefan Buzărnescu dictează lovitură de la 11 metri, penalty-ul fiind transformat fără emoţii de Sergiu Pop. Ieşenii sunt KO şi nu mai reuşesc să lege două pase, încheind meciul în genunchi!

SCM Zalău: Miron – Sălăjan (min. 84 Stanciu), Fărcășan, Bobaru, Pop – Pătraș, Zimta (min. 57 Negrean), Micle (min.57 Meşter), Culda (min. 84 Cherecheş) – Cristea (min. 57 Segiu Pop), Nikolic.

Poli Iași: Lung – Belu-Iordache, Tincu, Samayoa, Ştefanovici – Vaşvari (min. 61 Luis Phelipe), Bordeianu (min. 46 Hrib), Itu (min. 43 Ailenei), Roman – Vojtus (min. 45 R. Ion), Buş (min. 69 Antonio Dumitru).

Poli Iaşi este eliminată ruşinos din Cupa României de o echipă din Liga 3, după o prestaţie lamentabilă, care a confrmat, încă o dată, valoarea îndoielnică a lotului alb-albaştrilor şi campania dezastruoasă de transferări din această vară.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;