Meciul “U” Cluj – Poli Iaşi, întrerupt din cauza ploii! Întâlnirea a fost reprogramată pentru luni

Meciul dintre “U” Cluj şi Poli Iaşi, programat duminică, de la ora 13.30, pe Stadionul “Cluj Arena”, a fost întrerupt în min. 54 din cauza terenului impracticabil, fiind reprogramat pentru luni, de la ora 13.00.

O ploaie torenţială, însoţită de rafale puternice de vânt, a inundat la pauză suprafaţa de joc, care a devenit impracticabilă, făcând imposibilă desfăşurarea în continuare a partidei.

În aceste condiţii, potrivit regulamentului, arbitrul Viorel Fluieran a aşteptat o oră pentru evacuarea apei de pe gazon, după care a fluierat finalul jocului, întâlnirea urmând să fie reluată luni, de la ora 13.00, din minutul în care a fost întreruptă, de la scorul de 0-0.

Până la întreruperea meciului, jocul a fost unul echilibrat. Ieşenii au început mai bine partida şi în minutul 2, Robert Ion îl pune la încercare pe Gorcea cu un şut de la 16 metri, reţinut însă cu siguranţă de goal keeper-ul gazdelor. Treptat, ardelenii echilibrează jocul şi îşi crează mai multe ocazii de gol la poarta apărată de Ailenei, ratate însă de Ianis Stoica şi Dan Nistor.

Universitatea Cluj: Gorcea – Oancea, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Bic, Nistor, Popadiuc, Chipciu – Stoica, Daniel Popa;

Poli Iași: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Samayoa, Ispas – Marchioni, Roman, Jatoba, Luis Phelipe, Gheorghiță, Robert Ion;

Înaintea acestei partide, “U” Cluj era pe locul 12 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce ieşenii ocupau ultima poziţie, cu doar 3 puncte (o victorie şi şase înfrângeri).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;