Motiv de bucurie pentru 24 de familii tinere din Târgu Frumos. Au primit cheile pentru noua casă

Pentru 24 de familii tinere din Târgu Frumos, toamna a venit cu veşti dintre cele mai bune, respectiv intrarea în posesia cheilor pentru noua casă. Este vorba despre 12 apartamente ţşi 12 garsoniere din blocul ANL situat pe strada Dragoş Vodă, care au fost predate beneficiarilor vineri, 1 septembrie, în cadrul unei ceremonii speciale organizate de primărie.

”Prima zi de toamnă a venit cu bogăție pentru 24 de tinere familii din orașul Târgu Frumos. Astăzi a avut loc predarea celor 24 de imobile, 12 apartamente și 12 garsoniere, din blocul ANL. Locuințele se află pe strada Bogdan Vodă. Sper ca aceste locuinţe să fie exploatate într-un mod corespunzător. Să vă bucurați de ele în confort, liniște și fericire iar noi, ca și administrație locală, să avem putere de muncă să mai construim încă un astfel de imobil. Felicitări și să fie într-un ceas bun!”, s scris primarul oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, pe pagina proprie de socializare.

Valoarea investiţiei se ridică la cinci milioane de lei, fondurile fiind asigurate de la bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;