“U” Cluj – Poli Iaşi 0-2. “Dubla” lui Alin Roman a decis soarta partidei

Reluată luni, la ora 13.00, după ce fusese întreruptă duminică, în minutul 54, la scorul de 0-0, din cauza condiţiilor atmosferice nefavorabile (ploaie torenţială însoţită de rafale puternice de vânt), care au făcut impracticabil gazonul de pe “Cluj Arena”, întâlnirea dintre “U” Cluj şi Poli Iaşi, contând pentru etapa a VIII-a a Superligii, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-2, după “dubla” lui Alin Roman (min. 56 şi min. 90+3).

Ieşenii au intrat mult mai bine în meci la reluare şi după numai două minute, decarul Alin Roman l-a executat din colţul careului pe Gorcea. Gazdele au ripostat în min. 61 prin Dan Româna, însă balonul trimis din lovitura liberă de la 20 de metri de căpitanul clujenilor a trecut de puţin peste transversală. Până la final nu au mai fost înregistrate ocazii clare de gol la cele două porţi. La una din ultimele faze ale jocului, Alin Roman face dubla, după ce s-a distrat cu apărarea visătoare a gazdelor.

Victorie oarecum surprinzătoare a ieşenilor, însă pe deplin meritată, mai ales după aspectul jocului de luni.

Până la întreruperea de duminică a meciului, jocul fusese unul echilibrat, cu gazdele totuşi mai active în atac, care au ratat prin Ianis Stoica şi Dan Nistor două ocazii importante de a deschide scorul.

În urma acestui succes, al doilea în şapte runde, Poli Iaşi a urcat pe locul 15 în clasament, predând “lanterna roşie” lui FC Botoşani, formaţie care în această după amiază va întâlni, de la ora 18.30, pe teren propriu, pe AFC Hermannstadt.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;