O nouă ediţie a “Raliului Iaşului””, la sfârşitul acestei săptămâni

În perioada 8 – 10 septembrie, oraşul nostru va găzdui o nouă ediţie a “Raliului Iaşului”, una dintre cele mai importante competiţii de automobilism din ţară.

Aflat în acest an la cea de-a XXXIX-a ediţie, evenimentul va debuta vineri, 8 septembrie, cu shake down-ul de la Bârnova, între orele 14.30 – 18-30, după care, la ora 20.00, pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt, va avea loc prezentarea echipajelor şi startul oficial al întrecerii.

Sâmbătă, 9 septembrie, se vor desfăşura probele speciale (Cioca Boca – ora 10.13, Mădârjac – ora 11.11, Cioca Boca – ora 14.09 şi din nou Mădârjan – ora 15.07), după care seara, de la ora 18.35, este programată superspeciala, care se va desfăşurată, la fel ca în ultimii ani, pe strada Râpa Galbenă şi bd. Independenţei.

Duminică, 10 septembrie, în ultima zi a întrecerii, piloţii se vor întrece din nou la Dobrovăţ, unde este programată o nouă probă specială – ora 09.58, urmată de speciala Power Stage Ciurea – ora 12.31.  După încheierea acestei probe, piloţii împreună cu spectatorii vor participa la Festivalul WOODSCAPE, eveniment la prima ediţie, care îmbină perfect pasiunea pentru sport cu petrecerea timpului în aer liber.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 10 septembrie, de la ora 15.00, pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;