5:14 pm - Saturday April 30, 4642

Atelier cultural destinat seniorilor de la Căminul “Sfânta Cuvioasă Parascheva”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași organizează miercuri, 6 septembrie, de la ora 9.30, un nou atelier cultural pentru seniori. Tema aleasă este „Palatul Culturii: artă și arhitectură”, iar participanții sunt persoane care provin de la Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași.

Manifestarea este organizată ca urmare a derulării de către Complexul Muzeal Național „Moldova” a unei suite de programe de formare, constând în cursuri structurate și sesiuni de job shadowing, în contextul Acreditării ERASMUS (cod de acreditare 2020-1-RO01-KA120-ADU-095246) pentru perioada 2021 – 2027, specialiștii instituției organizează în data de 6 septembrie 2023, de la ora 9.30, un nou atelier cultural pentru seniori.

Prin aceste activități, organizatorii îşi propun aducerea culturii cât mai aproape de persoanele defavorizate, astfel încât să contribuie prin specificul activităților muzeale la asigurarea gradului de demnitate și respect necesar fiecărei persoane, indiferent de vârstă sau condiție socială.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;