Mai multe parohii din Miroslava au primit bani de la bugetul local pentru construcţia de noi biserici

Mai multe parohii din comuna Miroslava vor primi bani de la bugetul local pentru efectuarea de lucrări de consolidare şi reabilitare a bisericilor sau pentru construirea de noi aşezăminte monahale.

Întruniţi în şedinţă extraordinară de îndată, consilierii locali din Miroslava au aprobat miercuri, cu unanimitate de voturi, mai multe proiecte de hotărâre privind acordarea de sprijin funanciar pentru mai multe parohii din comună.

Astfel, Parohia „Soborul Sfinților Apostoli” Miroslava III a primit suma de 100.000 de lei  pentru construirea unei noi biserici. Parohia Romano-Catolică „Fericitul Anton Durcovici” din Horpaz suma de 50.000 de lei, de asemenea,  pentru construirea unei biserici noi, în timp ce Parohia Brătuleni a primit de la bugetul local suma de 30.000 de lei pentru construirea pavilionului administrativ și a casei sociale din curtea bisericii din sat.

Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” Valea Ursului a primit suma de 100.000 de ei pentru repararea bisericii, în timp ce Parohia „Sfântul Gheorghe Căprița” Brătuleni şi Parohia Uricani au primit fiecare suma de 50.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la bisericile din locaităţile respective.

Nu în ultimul rând, Parohia „Sfântul Spiridon” Horpaz II a primit de la bugetul local suma de 30.000 de lei pentru continuării lucrărilor la biserica din  sat.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;