5,2 candidaţi pe loc la admiterea din această toamnă, la Facultatea de Medicină Veterinară

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a finalizat cu succes admiterea de toamnă 2023 la studiile de licență și masterat. În zilele dedicate înscrierilor și-au depus dosarele, atât on-line cât și la sediul facultăților, la studiile de licență și masterat aproape 300 de candidați, doar pe locurile bugetate înregistrându-se o concurență de doi candidați pe loc.

Cea mai mare concurența a fost înregistrată la Facultatea de Medicină Veterinară, unde au fost 5,2 candidați pe un loc. În top urmează Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare cu 3,69 candidați pe loc, Facultatea de Agricultură undela mare căutare aufost specializările din cadrul ingineriei produselor alimentare, agronomiei, managementului și dezvoltării rurale (3,6 candidați pe loc), iar la Facultatea de Horticultură au fost aproape 1,2 candidați pe un loc.

De astăzi, vineri, 8 septembrie sunt programate înmatricularea și semnarea contractelor de studii, proceduri ce vor avea loc până pe data de 12 septembrie. Programul orar zilnic pentru înmatriculare este 08:00 – 16:00.Conform metodologiei dedicate admiterii,  la încheierea contractului de școlarizare, candidații au obligația de a prezenta dosarul cu acte în original/copie, în funcție de susținerea financiară și locul ocupat, de la buget sau cu taxă.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;