Poli Iaşi l-ar putea pierde pe Silviu Lung junior! Acesta e dorit cu insistenţă de Marius Şumudică la Gaziantep

După Dumitru Celeadnic, transferat în această vară de la campioana Republicii Moldova, Şerif Tiraspol, Poli Iaşi l-ar putea pierde în aceste zile şi pe Silviu Lung junior, venit în Copou liber de contract, în urmă cu trei săptămâni, după ce nu şi-a mai prelungit înţelegerea cu saudiţii de la Al Raed.

Fostul portar al naţionalei, ajuns acum la vârsta de 34 de ani, este dorit cu insistenţă la Gaziantep de noul antrenor al turcilor, Marius Şumudică. Cei doi au mai colaborat şi în trecut, la Astra Giurgiu şi Kayserispor. Potrivit presei turce, portarul român este aşteptat să semneze cu Gaziantep în zilele următoare.

La fel ca goal keeper-ul de peste Prut, care fusese pus pe liber de oficialii ieşeni, deşi nu apucase să debuteze oficial în tricoul lui Poli Iaşi, nici Silviu Lung junior nu a prins măcar un minut în poarta alb-albaştrilor în campionat, acesta bifând doar 41 de minute în meciul de tristă amintire, disputat săptămâna trecută, în Cupă, la Zalău, când a fost eliminat de pe teren, după a văzut cartonaşul roşu din partea arbitrului, după un fault comis în afara careului.

În cazul în care Silviu Lung junior va pleca în Turcia, Poli Iaşi ar rămâne oficial cu un singur portar, este vorba despre Ionuţ Ailenei (22 de ani), cel care a bifat toate minutele în poarta moldovenilor în campionat, întrucât celălalt goal keeper, nord-macedoneanul Risto Jankov, a fost pus pe liber de oficialii din Dealul Copoului. Cel mai probabil, acesta din urmă va fi păstrat până la urmă în lot.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;