Program special al Muzeului de Sit Arheologic, la „Cucuteni Jazz Fest”

În perioada  8 – 10 septembrie, pe platoul de la Muzeul de Sit Arheologic din Cucuteni (județul Iași) va avea loc cea de-a II-a ediţie a  „Cucuteni Jazz Fest”, eveniment organizat de Asociaţia CartelArte LM, cu sprijinul Consiliului Judeţean Iaşi, în parteneriat cu Muzeul de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova”.

Programul include activități diverse, de la concerte și sesiuni de jazz master class, la ateliere de ceramică de tip Cucuteni, de luterie, bijuterie sau colaj, expoziții de cămăși cu altiță, realizate manual de Comunitatea „Măiestria”, ateliere și prezentare scuturi și arme tradiționale dacice, programe distractive pentru copii etc.

“În acest context, Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni va avea program special în zilele de 9 și 10 septembrie și va putea fi vizitat în intervalul orar 12.00 – 20.00 (ora 19.30, ultima intrare; preț bilet: 12 lei pentru adulți; 6 lei, cu reducere pentru pensionari; 3 lei pentru studenți; în vacanțele școlare, intrarea este gratuită pentru elevii cu vârsta până la 18 ani)”, precizează organizatorii într-un comunicat.

Concertele se vor desfășura în fiecare seară, începând cu ora 19.00, după cum urmează:

  • vineri, 8 septembrie: Dixit; Graiu; ET Jazzperience;
  • sâmbătă, 9 septembrie: Pamela.avi; Sozo Proiect (România/ Belgia); Liviu Mărculescu Jazz Unit (România/ Marea Britanie/ Elveția);
  • duminică, 10 septembrie: Academic Jazz Group; Cătălin Milea (Sonoterra Ensemble); Jazú.

Concertele vor fi prezentate de jazzologul Florian Lungu, realizator de emisiuni de radio şi de televiziune.

Intrarea publicului la festival este liberă. Programul poate fi consultat pe paginile de social media Cucuteni Jazz Fest și pe www.cucutenijazzfest.eu.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;